zaterdag 23 mei 2009

Creditcard nemen op de beste manier

Niet elke Nederlander heeft een creditcard, laat staan twee. Terwijl het in Amerika ondenkbaar is om geen creditcard te hebben. Waarom? De twee direct aanwijsbare redenen zijn een andere cultuur en het feit dat wij veel met PIN doen. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij een creditcard. Hier wat handige aanwijzingen.

Hou altijd in gedachten dat een creditcard een kredietmogelijkheid is. Het maakt niet zoveel uit welke vorm je hebt. Gespreid betalen of elke maand je balans afbetalen. Je moet altijd rente voldoen. Het kopen van dingen met een creditcard heeft wel zijn plussen, maar je moet blijven opletten dat je niet te snel er gebruik van maakt.

Er zijn dus kosten verbonden aan een creditcard. Jaarlijks moet je een bedrag voldoen om een creditcard te houden. Ook dit is niet erg, tenzij je er een hele hoop hebt. Als je vaak op reis gaat, of ver op reis gaat, dan is een creditcard echt ideaal. Een Visa is een bekend creditcard merk bijvoorbeeld. Naast Visa en Mastercard is er ook nog American Express, al accepteert niet elke winkelier die. Als je een Visa card hebt weet je in elk geval zeker dat het goed is.

Een creditcard aanvragen met een BKR registratie heeft bijna geen kans van slagen. Het is moeilijk, maar het kan wel. Omdat een creditcard een kredietvorm heen vereisen ze van je dat je door een toetsing heen gaat. Sommige mensen willen het verzwijgen dat ze een BKr codering hebben. Dit zorgt er eigenlijk al gelijk voor dat je het kunt vergeten. Vul de vragen dus altijd eerlijk in bij het indienen van een aanvraag.

Een creditcard aanvragen kun je via verschillende kanalen doen, onder andere via je eigen bank. Veel banken bieden een creditcard aan als service wanneer je verschillende dienstverleningen van hen afneemt. Zorg dat je wel vooraf hiernaar vraagt, want het zou zonde zijn om meer geld uit te geven dan noodzakelijk.

Om alles kort samen te vatten, een creditcard is gewoon handig voor extra ruimte en meer betalingsmogelijkheden. Het is sowieso onmisbaar als je van plan bent om eens naar de States te gaan.

Als je meer wilt weten over creditcard bkr en hoe ze werken, kijk op de informatieve site!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten