vrijdag 22 mei 2009

Mini lening via sms en gelijk geld op je rekening

Een mini lening is een mogelijkheid om geld op je rekening te krijgen, direct, en zonder een bkr registratie toetsing. Zoals met alles zitten er voordelen en nadelen aan. Je hebt plussen en minnen bij elke leningvorm, maar bij een mini lening is het extra oppassen geblazen.

Eerst eens kijken naar de verschillende voordelen. Een mini lening is vlug en eenvoudig af te sluiten. Je hoeft soms maar een sms te sturen, als je al eens eerder hebt aangevraagd, en je mini lening wordt verstrekt. Er wordt niet van je vereist dat je door een hoop hoepels heenspringt om je centen te krijgen. Je hebt genoeg geldverstrekkers om uit te kiezen. Door BKR toetsingen heenkomen is niet noodzakelijk voor een mini lening. Omdat het zo\'n klein bedrag is hoef je dus aan een stuk minder eisen te voldoen.

Maar er zijn ook minnen. Het is absoluut geen goed idee om te laat te zijn met het terugbetalen van je minilening. Afsluiten is makkelijk, te laat zijn en dan nog terugbetalen is heel wat moeilijker. De minilening rentes zijn sowieso al aan de hoge kant en ze lopen erg snel op bij te late betaling. Ook is een mini lening soms erg makkelijk te krijgen, te makkelijk. Als je het 1 keer gedaan hebt dan ben je misschien geneigd om het al snel weer te doen. Lenen is niet gratis, want lenen kost geld. De geldverstrekker wil er natuurlijk ook een centje (of twee) aan verdienen.

Zolang het een klein bedrag blijft kan lenen met BKR dus wel. Maar pas op voor je al te zeer vertrouwd op de slogan van `sms nu en het geld van de mini lening heb je zo op je rekening´. De datum om alles terug te betalen is kort dag en de boetes zijn niet gering. Een lening kan zomaar verdubbelen of verdriedubbelen bij te late betaling. Als er 1 groep mensen is waarbij je eigenlijk geen achterstallige bedragen open hebt willen staan, dan zijn het wel banken!

Vind je mini leningen en financieringen interessant, kijk dan eens op de informatieve site.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten